treningssenter

Fitness 24/7 Treningssenter Kristiansand

 


Lauvåsen Hovedvei 1, 4656 Hamresanden
Kristiansand

+47 98 28 60 03
www.fitness247.no

post@fitness247.no

 

Velkommen til Fitness 24/7
Fitness 24/7 er et nyetablert treningssenter i Hamresanden, Kristiansand.

Vi har en visjon om at folk skal få en sunnere livsstil, uten å måtte betale store summer for å klare det. Hos oss har du muligheten til å trene i et moderne senter, i en uformell og hyggelig atmosfære, uten bindingstid, og vi holdet åpent alle dager i året, døgnet rundt!

I senteret finner du forskjellige kondisjonsapparater som løpebånd, sykler, elipse- og stepmaskiner. Vårt styrketreningområde kan tilby deg nymoderne treningsmaskiner, samt et bredt utvalg av manualer, vektskiver og stenger.

Vi har også solarium med myntinnkast, så du behøver ikke forhåndsbestille. I et eget rom har vi GRATIS massasjestoler som våre kunder kan slappe av i etter en god treningsøkt

Vi har også en butikk som tilbyr deg rimelige priser på treningstøy og utstyr, samt gode priser på kosttilskudd. Butikken holder åpent hver ukedag mellom 15.00 - 20.00.

Om dette høres interessant ut, ta deg en tur og se hvordan vi har det. Det er gratis prøvetimer hver ukedag mellom 15.00 - 20.00, der du vil bli møtt av en blid og hyggelig ansatt som viser deg rundt. Ta gjerne med venner og familie. Husk, det er INGEN binding, vi har åpent HELE døgnet, ÅRET rundt!


 

 

 

Gymlink Norge