treningssenter

GymLink.no

Annonseinfo

Gymlink har nettopp kommet til Norge og ønsker å være med på å bringe nye medlemmer til din bedrift. Vi søker å bli Norges ledende webside når det kommer til helsestudio, personlige trening og selvforsvarsklubber.

Det er gratis å registrere din bedrift hos oss. Og det er også gratis å legge inn informasjon om trening, kampsport, slanking og ledige stillinger
Dersom du ønsker å ”fremheve” din bedrift på våre sider, har du flere valgmuligheter.

Se under for alternativer, og kontakt oss på mail dersom du ønsker mer informasjon

post@gymlink.no

Alternativ 1 - Mer Info

 

Stand Out From the Crowd

Velger du alternativ 1 så får din egen side med; link til hjemmesiden din, Logo, mail adresse og link til kart som viser hvor klubben din holder til. Alternativ 1 gjør bedriften din mer synlig på nett, slik at det blir lettere for potensielle kunder å finne deg.  

 

Alternativ 2 - Topprangering

 

Kjøper du topprangering vil bedriften din komme på toppen av resultat listen når et søk blir foretatt i ditt område. Se eksempel under, eller følg linken- http://www.gymlink.no/treningssenter/finnmark/norge.html

 

GymLink Reklame

Alternativ 3 - Banner

 

Du har flere valgmuligheter dersom du ønsker å Annonsere med banner. Du får fritt valg om hvilken side du vil annonsere på, For eksempel som vist på bildet over, kan du annonsere på høyre side på velkomstsiden.

Du kan også velge å annonsere på alle gymlink sine sider, eller kun på de sidene som er rettet mot din målgruppe.

 

Alternativ 4 - Ny Hjemmeside

 

Vi designer også hjemmesider. Kontakt oss gjerne for tilbud.

Here is a video to show you how to search for a treningssenter on Gymlink.no