treningssenter

OM GYMLINK.NO

Gymlink har kommet til Norge og ønsker å være med på å bringe nye medlemmer til din bedrift. Vi søker å bli Norges ledende webside når det kommer til helsestudio, personlig trening og selvforsvarsklubber.

Vår erfaring er basert på livslang bakgrunn innenfor treningsindustrien Grunnleggeren av disse web sidene har vært instruktør innenfor helse og fitness i 20 år. Selv har han lang erfaring innenfor både helsestudio og boksing.

Fordi vi vet hva deres målgruppe søker etter på internett, er våre søkesider optimalisert I forhold til hva som kreves. Resultatet av dette er flere medlemmer for dere, uavhengig om du eier ett treningsenter, er en personlig trener eller til og med er en fysioterapeut.

Denne portalen vil bli ett startpunkt for alle som må ønske å finne noe om helse og trening i deres eget nærmiljø. Vi vil også i nær framtid være ett midtpunkt eller essensielt møtested I forhold til informasjon om trening, næringsrik mat og treningsutstyr.

Vi tar et steg om gangen.

Vi ser fram til å hjelpe både dem som søker etter ett trenings senter I eget nærområde og dem som har eget treningssenter.

Hvis deres klubb ikke er med på disse web sidene, kan dere ta kontakt med oss på post@gymlink.no , eller via vår registrerings side.


Med Vennlig Hilsen
Gymlink

 

 

 

 

 

 

Gymlink Norge