treningssenter

Elixia KRISTIANSAND SENTRUM

 

Elixia Kristiansand Sentrum
Henrik Wergelandsgt.29, 4612 Kristiansand
Tlf. 38 02 38 00, Faks 38 02 53 80


Elixia Kristiansand er et treningskonsept som har stor bredde i treningstilbudet. Det vil si at både mennesker med mye kunnskap og erfaring med trening og mennesker som ikke har noen erfaring med trening, kan bli medlemmer hos oss.


Åpningstider:
Mandag til torsdag: 06.00-22.00
Fredag: 06.00-20.00
Lørdag: 09.00-18.00
Søndag: 10.00-20.00


Elixia Kristiansand består av to flotte treningssentre som vi ansatte er veldig stolte av. Avdeling Sentrum (vi ble Elixia høsten 03) ligger midt i Kvadraturen. Lokalet er på ca 2000 kvm i lyse fine farger. Vi pusset opp senteret i august-06. Garderobene ble renovert i desember-07. I Sentrum har vi rundt 80 gruppetreningstimer pr uke og gratis barnepass mens du trener, med dyktige, voksne barnepassere.
Avdelingen på Kjøita startet opp i slutten av august -06. Dette er et av de fineste treningssentrene i landet, tør vi påstå. På 1000 kvm kan du boltre deg i flotte lokaler med masse utstyr og helt råe garderober.

Vi ansatte sitter på mye kompetanse og erfaring. Trening på sentrene våre er en livsstil for oss. I tillegg er vi alle opptatt av at medlemmene skal trives hos oss. Det er viktig at medlemmene finner aktiviteter som motiverer dem og som de er fornøyde med. Vi skal hjelpe med å tilpasse treningen til hver enkelt og gjøre treningen til en livsstil. Stikkord: moderat trening og sunn helse!

Vi tror at vi, gjennom jobben vår på treningssentrene, klarer å oppnå meningen og gleden med å jobbe her: Vi skal skape økt livskvalitet!
Du som medlem betyr alt. Du skal være fornøyd med tilbudet vårt. Det er klart. Men du skal også føle at vi ansatte virkelig bryr oss om deg. Det er jobben vår!

Velkommen til Elixia Kristiansand!

 

 

 

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no