treningssenter

Myrens Sportssenter Oslo

Myrens Sportssenter

Myrens Sportssenter
Sandakerveien 24c 0473 oslo
23226767

marianne@myrenssportssenter.no
www.myrenssportssenter.no 

Myrens Sportssenter

På Myrens Sportssenter har vi et rikt treningstilbud enten du foretrekker gruppetreningstimer,treningsstudio eller squash. Våre treningsveiledere, gruppetreningsinstruktører og personlig trenere vil til en hver tid stå klare til å hjelpe deg å nå dine mål. Personlig Veiledning er inkludert i medlemskapet.

Ønsker du Personlig Trening har vi dyktige trenere som henter frem det ytterste i deg, og hjelper deg til å yte maksimalt.

Noe for alle
Vårt mål er at du skal finne en treningsform som passer akkurat for deg, uansett treningsvaner, alder, ambisjon og hvordan form du er i. Vi håper at du vil bruke ditt medlemskap aktivt og utforske vårt brede treningstilbud.

Kunnskapsrike ansatte
Vi stiller høye krav til våre ansatte. Våre instruktører, treningsveiledere og Personlig Trenere har alle gjennomgått lisensiert utdanning. Myrens Sportssenter tilbyr videreutdanningsprogram, workshops og kompetanseutvilking for alle sine medarbeidere

Åpningstider
Man-Tor 06:00-23:00
Fred 06:00-21:00
Lør-Søn 09:00-20:00

Myrens Sportssenter OsloMyrens Sportssenter Oslo

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no