treningssenter

Novatrix Personlig Trener Kristiansand

Novatrix Personlig Trener Kristiansand

Novatrix Ltd
Markensgata 35, 4612 Kristiansand Sentrum
47 25 43 70
carina@novatrix.no
www.novatrix.no 

Novatrix Personlig Trener Kristiansand

 

Velkommen til Novatrix Personlige Trener i Kristiansand Sentrum.

Firmaets slag ord er ”Hjelp til en fornyet livsstil” og det er nettopp det firmaet driver med. Her tror vi ikke på ”quick fix” løsninger. Med riktig og god kunnskap innen trening, ernæring og livsstil endringer ønsker vi at du endelig kan nå dine mål og holde på de gode vanene livet ut. Her vil vi motivere deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv. Hos Novatrix er vi opptatt av å pleie mennesket som helhet med både kropp, sinn og sjel og vi legger derfor også vekt på å ”nøste” opp i de emosjonelle aspekter som kan føre til overvekt og innaktivitet.
Vi ønsker å hjelpe deg til en varige, aktiv og sunn livsstil gjennom personlig service og personlig tilrettelagte tjenester innen trening og ernæring. Om målet ditt er bedre kondisjon eller styrke, vektreduksjon, mer energi og overskudd, bedre helse eller en sunnere kost finner vi løsningen som passer for deg og din livsstil. 100 % fornøyd garanti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no