treningssenter

OKSA MUAY THAI

Oksa Muay Thai
Henrik Wergelandsgate 19, 4614 Kristiansand
Tlf: 41163188
glennjarlsby@gmail.com
www.oksamuaythai.no

 

 

Ettersom at folk har forskjellig intensjon med treningen og ikke alle ønsker å trene så hardt, har vi derfor to partier bade for thaiboksing og mma, nybegynner/videregående- og fighterparti, slik at de som ønsker å ta thaiboksing / mma til et høyere nivå kan ha muligheten til det. Vi konkurrerer jevnlig i Norge og i utlandet, spesielt da innenfor thaiboksing. Og vi prøver å holde treningsleirer i Thailand en-to ganger i året. Klubben er medlem av Norwegian MuayThai Assosiation og dermed World Muay Thai Council og IFMA. Vi har også gode samarbiedspartnere i Oslo og Stavanger.

I tillegg har vi Combat-Conditioning som er utholdende styrke- og kondisjonstrening rettet mot fightere (men også for de som ikke trener kampsport).

Oksa Muay Thai har mellom 20-25 instruktører, og rundt 200 medlemmer, mange med lang erfaring innen thaiboksing og MMA. Det blir også fler og fler som har vært med til Thailand for å trene og gå kamper der, noe som er en stor ressurs for klubben.

Når vi trener så legger vi vekt på at utdøverene skal ha det gøy. Hvis man kan kombinere det med hard trening så har man gode forhold for mestring. På denne måten oppnår vi målet vårt som er å kunne tilby knallhard trening og et godt miljø.

Thaiboksing og MMA vil gi deg meget god kondisjon, generell styrke i hele kroppen og et godt selvforsvar.

Vi holder til i Henrik Wergalndsgate 19, gå fra Markens og opp mot elva. På venstre side i kjøreporten finner du døra (merket Oksa) som går ned til gymmen.

Vi har eget klubblokale som er innredet hovedsakelig for å kunne gi en autentisk thaiboksing trening slik man trener i Thailand. Vår intensjon er å kunne tilby knallhard trening og et godt miljø. I dag har vi en god medlemsmasse på 40-50 gutter og jenter.

Ettersom at folk har forskjellig intensjon med treningen og ikke alle ønsker å trene så hardt, har vi derfor to partier slik at de som ønsker å ta thaiboksingen til et høyere nivå kan ha muligheten til det.

Klikk her for Tilbud!!!

 

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no


Gymlink Annonse

kampsport

personlig trener

fysioterapeuter