treningssenter

Ju Jitsu  i Drammen

Frontline Academy Drammen

Frontline Academy Drammen
Landfalløya 109
922 08 889

post@bjj.no
www.bjj.no 

Frontline Academy Drammen

Vi ønsker medlemmer av alle aldere velkommen til morsom og trygg kampsport trening i Drammen.

Denne formen for kampsport ble utviklet fra tradisjonell Japansk Jiu-Jitsu i Brasil. Helio Gracie som var en av de som utviklet stilarten mest, forsto at en ekte slåsskamp, fort havner på bakken. Dette førte til at deres form for Jiu-Jitsu fokuserte mer på bakkekamp og dermed utviklet mer effektive teknikker i denne posisjonen. Senere ble denne formen kjent som Gracie Jiu-Jitsu eller Brasiliansk Jiu-Jitsu.

Denne formen for selvforsvar ble gjort verdenskjent gjennom en rekke kampsport konkurranser kalt "Ultimate Fighting Championships". Disse konkurransene som ble holdt i USA tidlig på 90-tallet, endte som regel opp med en Brasiliansk Jiu-Jitsu utøver som vinner.

Mye av treningen foregår nede på bakken hvor det kjempes om fordelaktige posisjoner og låser.

Vi ønsker å tilby en variert form for kampsport trening, derfor trener vi alle aspekter av sporten:

Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)
Submission Wrestling (SW)
Mixed Martial Arts (MMA)
Selvforsvar
Vi trener i nye flotte lokaler på Action & fitness senteret , på Åssiden i Drammen, hvor medlemmene har tilgang på alle fasiliteter.

Inkludert i medlemskapet er gratis tilgang til senterets vektrom de dagene man har organisert trening. For full tilgang til vektrommet får man 50% rabatt, da man er medlem hos oss. Treningsutstyret på vektrommet er levert av Komplett fitness.

Frontline Academy Drammen er en avdeling under Frontline Academy Oslo , som opprinnelig var den første klubben i landet.


 

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no


Gymlink Annonse

kampsport

personlig trener

fysioterapeuter