treningssenter

MSK Klinikken

MSK Klinikken Fredrikstad

 

MSK Klinikken AS
Nygaardsgata 3 1606 Fredrikstad
Østfold
46971111

Svein Kristiansen
info@mskklinikken.no
www.mskklinikken.no

Velkommen til MSK Klinikken Fredrikstad

MSK Klinikken - Fysioterapi & Manuellterapi - er en helprivat fysioterapi klinikk midt i Fredrikstad sentrum. Vi undersøker, vurderer og behandler pasienter med plager i nerve, muskel og skjelett systemet. Vi har Manuellterapeut som jobber som Primærkontakt og trenger dermed ingen henvisning fra lege. Velkommen til MSK Klinikken Fredrikstad.
MSK Klinikken er en helprivat fysioterapi & manuell terapi klinikk uten kommunalt tilskudd midt i Fredrikstad. MSK Klinikken ønsker å jobbe ut ifra det greske olympiske mottoet innenfor ‘citius, altius, fortius’ innen fysioterapi og manuell terapi:

Fortere – MSK Klinikken ønsker hurtighet i tilgangen til fysioterapi & manuell terapi

Høyere – MSK Klinikken ønsker et høyere profesjonellt nivå i alle ledd

Sterkere – MSK Klinikken ønsker å vise styrke gjennom kunnskap og kompetanse

MSK Klinikken disponerer Manuellterapeut til enhver tid som er tilgjengelig for både tradisjonell fysikalsk undersøkelse, vurdering og manuell terapi behandling men som også har kompetanse som Primærkontakt for å kunne sykemelde, henvise til spesialisthelsetjenseten og til kommunal fysioterapi.

 

Tjenester

MSK Klinikken tilbyr fysioterapi / manuell terapi tjenester på høyeste nivå og uavhengig av hvilket problem du ønsker utredning av og uansett av hvilke tiltak vi velger i samarbeid med deg har MSK Klinikken 3 hovedprinsipper:

1.Alle pasienter hos oss behandles i 1:1 situasjon – alltid.
2.Alle pasienter får 60 minutter til disposisjon ved første undersøkelse
3.Alle pasienter skal vite hva det feiler dem, hvor lang tid det vil ta og hva som må gjøres for å lykkes før de forlater oss første gang

Gymlink Norge

 

Leter du etter treningssentere andre steder i landet?
Hvis du leter etter treningssentere, gym, helsesentere, fitness klubb eller fitness sentere andre steder i landet klikk her;
www.gymlink.no