treningssenter

Solsiden PT Senter Kristiansand

Solsiden PT Senter
Skippergt 3-5, Kristiansand
47 47 76 76

falkum@solsiden-pt.no
www.solsiden-pt.no 

Solsiden Personlig Trenersenter sitt konsept med trening til faste tider, med trener, gjør at det er enklere for medlemmer å komme inn i faste sunne vaner. Vi vet hvor vanskelig det kan være å komme seg ut av sofaen når det ikke er noen andre enn deg selv som avgjør det. Derfor setter vi opp faste tider til deg som medlem, enten det er en gang i uka, to ganger i uka eller tre ganger i uka.
For noen er det vanskelig å forholde seg til faste treningstider, derfor blir hver enkelt treningstime eller uke satt opp fra gang til gang. Dette opprettholder fremdeles gode treningsvaner fordi man setter opp neste treningstime allerede før man forlater siste time. Når man vet at det er en trener som forventer at du skal komme, at du har satt deg opp på en fast time nesten på lik linje som en tannegetime, eller frisørtime, blir det vanskeligere å sluntre unna. Slik kommer man inn i gode sunne treningsvaner som hjelper deg til en sunnere og friskere kropp, mer overskudd i hverdagen, og mindre risiko for sykdom og skader.
Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne ut når det er best for deg å trene i uka, og om vi har ledige timer på akkurat disse tidene.

 

 

 

Gymlink Norge